Riepu tehniskā pārbaude

tirenreplacement dubai

Mašīna bez riepām nav iedomājama, ta pat kā cilvēks bez kurpēm. Auto riepām kā arī to tehniskajam nobraukumam ir ļoti liela loma ceļu satiksmes drošībā. Automašīnai jāatbilst visiem drošības kritērijiem, neskatoties uz to, vai lietojat pavisam jaunas vai arī jau lietotas riepas.

Auto riepu cenu kategorijas noteikti ir dažādas, tādējādi vajag saprast, ko īsti ir vēlme iegādāt. Pirms riepu pirkšanas, vienmēr iesakām aprunāties ar auto riepu servisa speciālistu, lai pārliecinātos par izvēles pareizību. Riepu serviss nodrošina arī auto riepu uzglabāšanas servisu.

Uzzini vairāk – https://www.fredariepas.lv/pakalpojumi/riepu-montaza-riepu-balansesana/

Disku nozīme mašīnai.
Mašīnas riepu serviss parasti nodrošina dažāda stila pakalpojumus, kas noteikti ir saistīti ar riepām kā arī diskiem. Lietie auto diski, tērauda auto diski un kaltie diski ir populārākie automašīnām uzstādīto disku varianti.Auto diski var braukšanas laikā iegūt dažāda veida bojājumus, it sevišķi tad, ja ikdienā ar automašīnu brauc pa vājas kvalitātes ceļiem, kas Latvijā nav nekāds retums. Jebkurā mašīnas riepu servisā parūpēsies arī par transportlīdzekļa diskiem, ja būs tāda nepieciešamība. Mašīnas riepu servisa piedāvājumā ietilpst arī tādi pakapojumi kā auto riepu maiņa un auto riepu balansēšana.

Ziemas un vasaras auto riepu noliktava.
Sākot no 1. oktobra līdz pirmam martam Latvijā drīkst braukt tikai, ar ziemas riepām aprīkotos automobīļos. Veikalos un arī servisos ir iespējams iegādāties gan jaunas, gan jau lietotas ziemas riepas. Lietotas ziemas auto riepas vai arī ziemas riepas, kuras ir atjaunotas, var maksāt pat līdz četrdesmit procentiem lētāk, kā jauns riepu komplekts. Līdzīgi noteikti ir ar vasaras un arī vissezonas riepām. Lietotu vasaras auto riepu cena ir gandrīz pa pusi zemāka. Pirms jaunu vai lietotu mašīnas riepu iegādes, iesakām konsultēties ar zinātājiem, lai gūtu labāku priekšstatu par to, kādi ir lietotu un mazlietotu mašīnas riepu plusi kā arī mīnusi, ja ir plāns iegādāt jau lietotas mašīnas riepas.

Riepu montāža Ulbrokā.
Riepas Ulbrokā ir parocīgi pārbaudāmas tur esošajā auto riepu garāžā. Tā pat ir iespējams nodot savas nesezonas riepas riepu noliktavā. Mašīnas riepu serviss nodrošina dažāda veida servisu, kas saistīti ar riepām un diskiem – gan pārbaudi un arī diagnostiku, gan labošanas darbus, gan arī jaunu un arī mazlietotu auto riepu tirdzniecību.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.