KO LIEK IEKŠĀ SUŠI?

Suši jau kādu laiku noteikti ir iekļāvies mūsu ikdienas ēdienkartē un netiek uzskatīts par tālo austrumu eksotiku, bet gan parastu ēdienu kā arī mazliet interesantāku veidu, kā vakariņu vai pusdienu galdā celt rīsus ar zivi. Viss vajadzīgais suši pagatavšanai noteikti ir atrodams piemājas lielveikalu plauktos, ieskaitot neskaitāmas piedevas un mērces, nemaz nerunājot par rīsiem, zivīm kā arī dārzeņiem.

Ja izvēlaties nobaudīt šo japāņu ēdienu pirmo reizi, bez šaubām var rasties apjukums un arī mulsums, redzot plašo piedāvājumu, bet satraukums ir lieks, jo katrs restorāns, kurā tiek gatavots suši, savus klientus iepazīstina ar rollu sastāvu, ierakstot to ēdienkartē.


Ieejot jebkura sushi restorāna, ēdienkartē paveras skats uz daudz desmitu dažādiem suši maki un arī nigiri veidiem – lieli, mazi, karsti, auksti, cepti – kādus tikai sirds gribētu. Suši ir elastīgs ēdiens kā arī to var gatavot gan sekojot dažādām receptēm, gan pildījumā, papildus rīsiem, likt arī ko citu, pat gaļu, kā piemēram, vistu. Suši receptes var izzināt gan tiešsaistē, gan gatavot savus mīļākos un zināmākos suši veidus, gan iedvesmojoties un arī nedaudz improvizējot. Vispopulārākie un arī vienkāršākie sushi maki veidi noteikti ir ar lasi vai lasi un gurķi. Šis ēdiens var atšķirties ne vien ar tā sastāvu, bet arī saturu, jo eksistē suši veidi, kuriem rīsi ir ārpusē, garnēti ar dažādām sēkliņām vai arī ikriem. Daudziem būs pārsteigums, ka sushi noteikti ir opcija arī cept. Ceptie suši, visbiežāk, vispirms tiek iemērkti tempuras mīklā un karstā eļļā cepti, līdz mīkla ir zeltaini brūna, bet vēl ir opcija suši pasniegt ar karstu kausēta siera piedevu. Suši var būt arī veģetāri kā arī vegāni. Tādos brīžos, tie tiek gatavoti kopā ar dažādiem dārzeņiem vai arī tofu.

KUR PIEGĀDĀ SUŠI UN CIK DAUDZ TAS IZMAKSĀ?
Ja nebūs vēlmes vai arī izdevības suši gatavot pašam, ir iespējams tos pasūtīt no dažādiem suši restorāniem. Dažādi sushi restorāni Rīgā nodrošina vien ēdienu piegādes servisu, bez opcijas paēst uz vietas, kas noteikti ir ērti un arī šādi noteikti ir opcija apkalpot daudz vairāk uzņēmuma klientu. Šādi noteikti ir iespējams uzlabot ēdienkarti kā arī piedāvāt zemākas cenas, kā piemēram, veidojot sushi setus, kas noteikti ir ļoti populāra uzņēmuma klientu izvēle visā Latvijā. Arī suši akcijas piedāvājumi ir ļoti pieprasīti kā arī populāri. Būsim atklāti, sushi nebūs tas lētākais ēdiens ko iegādāties restorānā, bet, ja iegādājaties sushi setu, kurā ir dažāda veida suši, noteikti ir iespējams nobaudīt pat tādus, kuri ēdienkartē varbūt ir nedaudz dārgāki. Sushi piegādi piedāvā visā Rīgā kā arī rajonā, attiecīgi piegādes izmaksas tiks noteiktas, balstoties uz zonu, kurā dzīvojat, bet, ja pasūtijums liels, tad piegāde būs bez maksas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.