PIEMĒROTU LOGU UZSTĀDĪŠANA JEBKURAI TELPAI

Logi, noteikti, ir tas elements bez kura nav iedomājama neviena celtne. Dabiskāku gaismas avotu telpai būs grūti atrast, pie tam, logi veic arī ventilācijas lomu un var kalpot arī kā dekoratīvs objekts ēkas fasādē.

Jau izsenis logam ir bijusi ne vien funkcionāla, bet arī dekoratīva loma arhitektūras stila un laikmeta atspoguļošanai, kas ir īpaši novērojams ne viens sakrālu celtņu arhitektūrā, bet arī dzīvojamo ēku fasādēs arī mūsdienās. 21. gadsimta tehnoloģijas sniedz iespēju logus izgatavot no dažādiem materiāliem, dažādās formās un iebūvējamus gan sienās, gan griestos un visādi citādi pielāgot klienta un telpas vēlmēm.

UGUNSDROŠI UN KVALITATĪVI LOGI TAVĀM MĀJĀM.

Ja agrāk populārākais materiāls, no kura izgatavoja logus, bija koks, tad jau kādu laiciņu, koka logi ir kļuvuši par alternatīvu plastmasas, jeb PVC logiem. Pakešu logi, jeb pvc logi, ir pats izplatītākais logu veids, tie ir tik pat funkcionāli, izturīgāki par koka logiem. Nereti, klienti dod priekšroku arī alumīnija logu rāmjiem, kas pirmajā momentā varētu šķist nedaudz dīvaina izvēle. Alumīnija logi ir droši, ar labu ventilāciju un ugunsdroši. Alumīnija logu rāmji var kalpot teju četras reizes ilgāk kā koka vai pvc logi, kas noteikti ir liela pievienotā vērtība. Tie ir viegli integrējami jebkuras ēkas fasādē par spīti tam, ka sākotnēji tas neliekas iespējams, jo alumīnija konstrukcijas nešķiet tik viegli noslēpjamas, taču tā nebūt nav. Ļoti svarīgi, lai logu montāža notiktu profesionāli, izmantojot pareizas tehnikas un kvalitatīvus manteriālus, jo nepareizi uzstādīti logi var radīt dažādas problēmas – kondensāta un mitruma uzkrāšanossliktas ventilācijas rezultātā, attiecīgi mitrums kalpo kā laba augsne pelējuma sēnītei un citām nepatīkamām lietām.

KĀDU PALODZI IZVĒLĒTIES

Protams, lai loga montāža būtu pilnīgā, ir nepieciešama gan iekšējā, gan ārējā apdare. Ar apdari parasti tiek saprasta loga ailes kosmētiskā uzlabošana un palodzes uzstādīšana gan iekšpusē, gan ārpusē. Iekšējā un arī ārējā palodze parasti tiek veidota, balstoties ne tikai uz ēkas fasādes un interjēra vajadzībām, bet arī kliente vēlmēm.

GARĀŽAS VĀRTI UN DURVJU MONTĀŽA.

Populārākie logu montāžas uzņēmumi saviem klientiem piedāvā arī dažādus saistītos pakalpojumus, piemēram, ārdurvju, vārtu, garāžās vārtu individuālu veidošanu un montēšanu. Individuālie pasūtījumi ir lielisks veids kā veidot savu īpašumu unikālu un tieši tādu, kādu vēlaties.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.