HOKEJA INVENTĀRS KUNGIEM UN SIEVIETĒM

Hokejs obligāti ir latviešu nacionālais sporta veids. Ne velti Pasaules Čempionāts hokejā ir viens no Latvijā gaidītākajiem un arī skatītākajiem notikumiem. Īsts hokeja cienītājs ne vien apmeklē spēles sporta arēnās un vēro tās televīzijas ekrānos, bet labprāt arī pats šad tad padzenā ripu pa ledu.

Tā pat arī ļoti daudz vecāki izvēlas savus bērnus sūtīt hokeja treniņos. Lai veiksmīgi varētu piedalīties šādās sportiskās aktivitātēs, bez šaubām vajadzīgs speciāls ekipējums, jo ar šortiem un T kreklu un sporta apaviem kā, piemēram, spēlējot futbolu, nepietiks. Piemērotu ekipējumu hokeja spēlēšanai ir iespējams pasūtīt dažādos specializētos sporta veikalos, kuros sev piemērotus aksesuārus atradīs gan vīri, gan sievietes.

KO VAR SAGĀDĀT PRIEKŠ HOKEJA SPĒLĒŠANAS?
Hokeja inventārs sastāv no daudz un dažādām pozīcijām. Hokeja nūjas, hokeja ķiveres, hokeja cimdi un hokeja slidas katrā ziņā ir vienas no pirmajām detaļām, kas nāk prātā. Bez piemērotām slidām nekāda hokeja spēlēšana nesanāks, tāpēc slidu pirkšana ir pats pirmais, ar ko jāsāk. Ja hokeju brīvajā laikā plānojat spēlēt ar saviem draugiem vai kolēģiem, katrā ziņā jāpiemeklē vienota hokeja forma visai komandai. Lielu daļu visa hokeja ekipējuma veido aizsargi. Tie ir gan rokām, gan kājām, protams, galvai un arī citām ķermeņa daļām. Tos parasti velk zem formas – krekla un biksēm. Ja gribat ar hokeju nodarboties mazliet profesionālāk, katrā ziņā jāapskata opcija pasūtīt dažādus ar hokeju saistītus trenažierus, kas sekmēs ķermeni un garu uzturēt pienācīgā formā.

KUR PIRKT LABĀK – VEIKALĀ UZ VIETAS VAI INTERNETĀ?
Visu hokeja spēlēšanai vajadzīgo ir iespējams iegādāties gan sporta veikalos uz vietas, gan internetā. Lai arī iepirkšanās internetā ir ērtāka, iegādājoties sev hokeja spēlēšanai nepieciešamo ekipējumu un inventāru, ir atsevišķas pozīcijas, ko labāk iegādāt veikalā uz vietas, kur ir iespējams tos piemērīt un piemeklēt atbilstošāko. Obligāti viena no šādām pozīcijām ir slidu pirkšana. Ir būtiski lai slidas derētu kā uzlietas, jo tas nodrošina labāku kustēšanos uz ledus un pasargā no traumām. Arī aizsargu – ķiveres, cimdu, spenzūras, plecu un kāju, piemērišana ir ārkārtīgi būtiska. Atbilstošs ekipējums nodrošina labākas un kvalitatīvākas kustības uz ledus un spēlēšanu kopumā!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.