KUR DOTIES AR ĢIMENI ATPŪSTIES?

Nav jāgaida nemaz tik ilgs laiks, lai saulīte sāktu sildīt siltāk, kokiem plauktu lapas, cilvēkiem sāktos atvaļinājumu laiks un prātā būtu vien atpūta un atvaļinājums. Atpūta ar draugiem un ģimeni vienmēr ir bijis viens no labākajiem veidiem kā pavadīt brīvo laiku un pilnvērtīgi atpūsties.

Ja runājam par aktīvo atpūtu dabā, tad daudzi to izvēlas pavadīt pie ūdenskrātuvēm – pludmalēs, upju un ezeru krastos, ne tikai rīkojot dažādus piknikus un makšķerējot, bet arī dodoties izbraukumos ar laivām. Tieši aktīvā atpūta uz ūdens ir viens no pieprasītākajiem pakalpojumiem interesentu vidū, tādēļ laivu un citu ūdens atribūtu noma ir ļoti izplatīts piedāvājums, kuram netrūkst interesantu.

Ieskaties – http://www.bullulaivas.lv/sup-noma/

ŪDENS TRANSPORTA NOMA LATVIJAS UPĒS.
Protams, rodas jautājums – kur un kā nomāt laivu vai SUP dēli. Iespējas ir dažādas. Visbiežāk dažādus laivu nomas piedāvājumus atradīsiet tieši ūdenstilpņu tuvumā, kur ir ierīkoti kempingi un atpūtas vietas. Nomu mēdz piedāvāt arī dažādi aktīvās atpūtas veikali un uzņēmumi, iepriekš vienojoties par laiku, vietu un pakalpojumu veidu, ko ir vēlme izmantot. Uzņēmumi, kuri nodarbojas tieši ar šāda veida pakalpojumu sniegšanu, piedāvājuma klāstu mēdz papildināt arī ar dažādu kolektīvo pasākumu pidāvāšanu, piemēram, braucienu pa upi gida pavadībā, dažādu tematisko pasākumu rīkošanu uz ūdens un tamlīdzīgi. Nomai ir pieejami arī dažāda tipa ūdens transporti – jau minētie SUP dēļi un laivas, katamarāni un pat atpūtas buru laivas. Buru jahtas noma ir visvilinošākā no visa piedāvājuma un spēj uzņemt līdz pat astoņu cilvēku lielu kompāniju.

SUP dēļu noma ir otrs populārākais pakalpojums aiz parasto, airu laivu nomas. Supošana ir populārs izklades veids visā pasaulē, ne tikai Latvijā. Braucot ar SUP dēli, var apvienot patīkamo ar lietderīgo – tiek leliski pavadīts laiks un arī trenēta visa ķermeņa muskulatūra. Izšķir dažāda vida SUP dēļus, pie tam ir dēļi, kas paredzēti ne tikai iesācējiem un profesionāļiem, bet arī tādi, kas paredzēti mantu pārvadāšanai. Lai supošana būtu interesantāka, ir iespēja nomāt dēli, kuram ir opcija pievienot buru vai pat tādu dēli, kurš spēj vienlaikus transportēt līdz pat 10 cilvēku lielu kompāniju.

Latvija allaž ir varējusi lepoties ar skaistām un dabas dotām ūdens krātuvēm, tādēļ būtu mulķīgi to neizmantot. Dažādu laivu nomu izmantošana ne tikai sniedz gandarījumu mūsu labsajūtai, bet šādā veidā arī atbalstām vietējos uzņēmējus, kas ir ļoti svarīgs elements uzņēmējdarbības vides uzlabošanai Latvijā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.