GALDS – MĒBELE, KAS IR AR TEVI IKDIENĀ!

Ar ko jums asociējas vārds “galds”? Virtuves galds? Datorgalds? Kopīgas ēdienreizes vai neskaitāmas darba stundas? Rezervācija restorānā, kur laimējās tikt pie labākā galdiņa vai lielais sapulču galds, pie kura pulcējas lēmumu pieņēmēji?

Un tomēr –  vai galds uzreiz ir žurnālgalds, ja tas tiek tā nosaukts? Protams, ka nē, galda funkcijas izriet no citiem parametriem – no tā, ka galdi mēdz krasi atšķirties arī pēc savas formas, krāsas, materiāla un izmēra. Piemēram, virtuves galds jāizvēlas tāds, ko būs ērti kopt un kas kalpos ilgi, kamēr konferenču galdu vajadzētu izvēlēties tādu, ko var ērti pārbīdīt. Restorānu galdiem jābūt funkcionāli universāliem, vienlaicīgi arī glītiem, lai tie labi iekļautos kopējā restorāna dizainā.

Uzņēmums no Latvijas, kas apvieno pasaulē atzīta dizaina paraugus ar Latvijas mēbeļu kvalitāti. Te ražotos galdus var atšķirt pēc askētiskā dizaina, kas dabiski iederas jebkurā interjerā, un augstākajiem kvalitātes standartiem, kas gādā par galdu izturību.  Pieejama arī mēbeļu noma pasākumiem.

Mājaslapā atradīsiet gan virtuves galdus, gan ēdamgaldus. Taču kāda gan ir atšķirība? Pirmkārt, funkcionalitāte – ja ēdamgalds vairāk paredzēts viesistabai, un tam ir jābūt ne tikai funkcionālam, bet arī elegantam, tad virtuves galds primāri būs ērts gatavošanai vai ļoti mazām ēdamtelpām. Šo iemeslu dēļ  piedāvā virtuves galdus ar metāla kājām, kas būs stabilas un izturīgas, kā arī salīdzinoši mazus virtuves galdus, piemēram, galda modelis “Moriss” ir lielisks variants, kuram ir viena stabila metāla kāja, bet apaļo galda virsmu jūs varat pasūtīt jums vajadzīgajā izmērā.

Konferenču galdi un apsriežu galdi ir paredzēti kaut kam pilnīgi citam nekā, piemēram, virtuves galdi, tāpēc arī gaidas pret tiem ir atšķirīgas. Ikviens uzņēmējs zina, ka viņa telpas ir viņa vizītkarte, turklāt šīs telpas ir kā otrās mājas arī darbiniekiem, tāpēc jācenšas, lai mēbeles te būtu funkcionāli ērtas, taču arī vieglu un pozitīvu atmosfēru raisošas. Novērtē, cik gaumes un prasības ir dažādas, tāpēc pielāgos savus galdus jūsu prasībām gan izmēru, gan apdares materiālu ziņā. Pozitīvi ir arī tas, ka ikviena stila galdiem  piedāvā pieskaņotus krēslus.

Piedāvā arī galdu un krēsu nomu, kā arī piegādi gan Latvijā, gan citās valstīs. Uzņēmuma ir daudz noderīgas informācijas, taču, ja vēlaties produkciju apskatīt klātienē – dodieties uz  veikalu! Atcerieties – galds ir tikšanās vieta, tāpēc elegants un izturīgs galds ir ilgtermiņa ieguldījums, kas priecēs acis un būs līdzdalībnieks daudzos būtiskos dzīves brīžos gadu gadiem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.