Riepu garāža kā arī pakalpojumi.

Auto riepas ir viena no svarīgākajām automašīnas sastāvdaļām. Ceļu satiksmes drošībā, riepu tehniskajam stāvoklim ir ļoti izteikti liela nozīme. Mašīnas riepu tehniskajam stāvoklim noteikti jāpievērš liela vērība, neatkarīgi no tā, vai braukts tiek ar jaunām, mazlietotām vai lietotām mašīnas riepām. Ja vēlaties iegādāt lētas riepas, tad iesākumā vajadzīgs apzināties, vai runa ir par jaunām vai arī lietotām mašīnas riepām, jo cenu kategorijas ir ļoti dažādas. transportlīdzekļu riepas dažādās grupās iedala pēc apmēram 10 kritērijiem, tādējādi konsultācija ar speciālistu, pirms auto riepu nomainīšanas, ir nebūs par ļaunu. Meistarīgākos speciālistus atradīsiet sertificētos auto riepu servisos, kuros sniegs pārdomātas konsultācijas kā arī noteikti ir iespējams uz vietas pārbaudīt savu mašīnas riepu un disku stāvokli.

Pasūti riepas šeit- https://www.fredariepas.lv/riepas/lietotas-riepas/

Auto disku un arī mašīnas riepu servisa piedāvājums.
Mašīnas riepu garāža parasti nodrošina dažāda tipa servisu, kas noteikti saistīti ar riepām un diskiem. Par diskiem noteiki nevajag aizmirst, jo tie nav tikai dekoratīvs komponents, bet arī darbojas riteņa un mašīnas riepas drošībai. Riepu serviss nenoliedzami ietver arī auto disku apkopi, tādēļ mašīnas riepu serviss bez šaubām parūpēsies arī par tiem. Katrs auto riepu serviss piedāvā ne tikai riepu nomaiņu un auto disku apkopi, bet arī auto riepu uzglabāšanas pakalpojumus un arī mašīnas riepu balansēšanu.

Ziemas un vasaras riepu cenas.
Latvijā sākot no pirmā oktobra līdz 1. martam mašīnas uz ceļu drīkst pārvietoties tikai izmantojot ziemas mašīnas riepas vai arī arī vissezonas mašīnas riepas ar atbilstošu protektoru biezumu. Veikalos kā arī servisos noteikti iespējams iegādāties gan jaunas, gan lietotas ziemas riepas. Jau lietotas ziemas mašīnas riepas vai arī ziemas riepas, kuras ir atjaunotas, var izmaksāt pat līdz 40% mazāk, kā jauns mašīnas riepu komplekts. Ar vasaras riepām noteikti ir līdzīgi. Lietotu vasaras mašīnas riepu cena noteikti ir gandrīz pa pusi mazāka. Ja plānojat iegādāties lietotas vai arī maz lietotas auto riepas, pirms tam noderētu neliela konsultācija auto riepu noliktavā, lai saprastu, vai šāda izvēle piemērota jūsu auto.

Auto riepu apkope Rīgā.
Lēta riepu garāža ir atrodama Ulbrokā. Ja vajadzīgs paglabāt savas nesezonas riepas, jo mājas vai arī garāža nav tam piemērota, aicinām doties uz mašīnas riepu garāžu un lietot auto riepu noliktavas piedāvājumu. Ubrokā kā arī Rīgā iespējams pārliecināties par savu auto riepu komplekta gatavību sezonai. Riepu serviss piedāvā visa veida auto riepu un disku apkopes servisu, sākot ar mašīnas riepu balansēšanu kā arī beigās ar auto riepu un arī auto disku labošanu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.