Kāds kamīns noderētu Jums?

Malkas kamīni rada neticami mājīgu un patīkamu atmosfēru, jo ražotāji īpašu uzmanību pievērš tieši dizainam un efektīvai siltumatdevei. Protams kvalitatīvās kamīnkrāsnis ir ērtas un iederas jebkurā dizainā, jo to novietojums atkarīgs tikai no Jūsu iecerēm. Ļoti praktisks risinājums ir stūra kamīni, kas īsā laikā uzsilda telpu, taču netraucē pārējo istabas mēbeļu izkārtojumam un brīnišķīgi iederas pat nelielās telpās. Lieliska izvēle ir īpašie granulu kamīni, bet noteikti jāpievērš uzmanība tam, vai kurināšanai jāiegādājas atsevišķi režģi. Somijas speciālistu inovatīvās tehnoloģijas, rūpīgi piemeklēti apdares materiāli un pārējās lietas ļaus Jums maksimāli izbaudīt visas priekšrocības, ko dod krāsnis.

Pasūti krāsni te- http://www.tulikivi.lv/katalogs/pirts-krasnis/

Pielāgojiet krāsni savai pirtij

Lakoniskās pirts krāsnis tagad ir ērtākas, turklāt tām ir speciālas tvertnes akmeņu novietošanai. Patiesībā malkas krāsnis var kurināt no blakus esošās telpas, tādēļ pirtī vienmēr saglabāsies siltums. “Melnajām” pirtīm labākai siltuma noturēšanai tiek piemērota krāsns apdare, izraugoties kvalitatīvu ziepjakmeni. Krāsnis iespējams pielāgot Jūsu vajadzībām, tādēļ, ja neatrodat vajadzīgo bagātīgajā piedāvājumā, droši varat izveidot individuālu pasūtījumu. Pirtī Jūs jutīsieties labāk kā jebkad, jo gaiss būs patīkams un nebūs ilgi jāgaida, lai tā pilnībā uzsiltu.

Kā atrast atbilstošu plīti?

Plītis arī iespējams pielāgot dažāda veida ēkām, tikai vajag aprēķināt, kādu platību paredzēts apsildīt. Speciālās plītis ar cepeškrāsni ir fantastisks risinājums saimnieciskiem cilvēkiem, jo var gatavot un paralēli arī sildīt māju! Reālais plīts kalpošanas ilgums atkarīgs no vairākiem faktoriem, tomēr kvalitatīvie materiāli ir svarīga daļa no tiem. Atsevišķas plītis var savienot ar 2 cukām, tas nepieciešams, lai tajā pat laikā varētu kurināt cepeškrāsni un arī kurtuvi. Šādas tradicionālās plītis katram ēdienam piešķir unikālu garšu, tāpēc varēsiet izmēģināt neskaitāmas receptes.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.