Vadīt mašīnu var katrs

Autoskola ir speciāla vieta, kurā cilvēki apmeklē nodarbības, lai būtu iespēja saņemt nepieciešamo apliecību. Absolūti nevienam nav noslēpums, ka auto skola katram no audzēkņiem maksimāli palīdz izprast, kā veikt dažādus manevrus un kā veiksmīgi izvairīties no sadursmes ar apkārtējiem. Autoskolas galvenais uzdevums ir piedāvāt pienācīgas un kvalitatīvas apmācības ar vislabākajiem speciālistiem, lai tiktu apgūta visa vajadzīgā teorija un arī praktiskās iemaņas un prasmes. Pēc teorijas apmācības un braukšanas reizēm katram jāveic piedāvātais autoskolas eksāmens, lai apliecinātu savas iegūtās zināšanas. Lai veiksmīgi tiktu nokārtots arī CSDD braukšanas eksāmens, jābūt gatavam braukt brīvi, tas ir, bez instruktora dotajām norādēm. Autoskola Rīgā ir ļoti iecienīta, jo tā paralēli ir arī motoskola, kas tagad ir noderīga aizvien lielākai daļai cilvēku. Vienmēr paturiet prātā, ka attiecīgo vadītāja apliecību motocikla vadīšanai var iegūt tikai pēc B kategorija tiesību saņemšanas.

Mācieties vadīt jebkuru motociklu!

CSN tests ir speciāli pielāgots ikvienai no kategorijām, jo tajā tiek ietverti noteiktam spēkratam nozīmīgi noteikumi. Konkrēti A kategorija no redzamā piedāvājuma sniedz vajadzīgo apmācību, kas ļautu patstāvīgi vadīt jebkuru no motocikliem. Plānotās apmācības tiek sāktas no 22 gadu vecuma, savukārt pašu vadītāja apliecību var noformēt un iegūt 24 gados. Lai būtu iespēja apliecināt savu prasmi vadīt šo īpašo transportlīdzekli, vajadzēs arī veiksmīgi izbraukt izveidoto figūru laukumu ar nelielu ātrumu. Vēl viena no iespējām ir A1 apakšgrupa, kategorija, kas ļauj patstāvīgi vadīt mazākus motociklus no 16 gadiem, taču to motora tilpumam, jaudai jābūt daudz mazākai un jāatbilst visām prasībām.

Atšķirīgas kategorijas autovadītāju interesēm

Atsevišķās dzīves situācijās klientiem nepieciešams kaut kas pavisam cits, līdz ar to tiek piedāvātas arī citas kategorijas. C kategorija domāta cilvēkiem no 21 gada vecuma, kuri vēlas vadīt auto, kuru masa būtiski pārsniedz 3,5t. B kategorija attiecas uz visiem vieglajiem automobiļiem, kuros konkrētais pasažieru sēdvietu skaits nav lielāks par 8, kā arī pilnā masa ir līdz 3,5t. Toties B1 kategorija noderēs tiem, kas vēlas vadīt kvadraciklus. No 18 gadu vecuma ir iespējams nokārtot arī C1 kategorijas tiesības, kurā maksimālais transportlīdzekļa pilnās masas variants ir 7,5t.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.